Povata vietii prin Poveste


„Dacă vrei ca ai tăi copii să fie inteligenţi, citeşte-le poveşti. Dacă vrei ca ei să fie şi mai inteligenţi, citeşte-le mai multe poveşti.”

Albert Einstein

Când spunem poveşti, ne gândim la copilărie, la momentele frumoase care ne-au rămas vii într-un „sertăraş” al minţii. Poveştile ne dau o stare de bine, pentru că patrundem într-o lume frumoasă.

 Siragul evenimentelor a cestei saptamani a fost incheiat cu o frumoasa intalnire alaturi de scriitorul, poetul si ilustratorul Alexandru Placinta.

Copiii de la Centrul Comunitar pentru Copii si Tineret (s.Rascani), au recitat cateva poezii din creatia scriitorului. Prezentarea colajelor in baza povestilor scrise de  A.Placinta precum sunt: “Pomul fermecat”, “Povestea focului”, “Aidin”,  au trezit o discutie aprinsa dintre copii si autor.

Emotiile copiilor au ajuns la maxim cand autorul le-a oferit in dar cate o carte cu autograf, drept amintire a intalnirii si a frumosului eveniment precum a fost Ziua Internationala a Copilului.

A fost un gest generous, ce a produs multe emotii positive insotite de zambete.

Cu un cuvant de multumire a venit si coordonatorul Centrului Comunitar, dna Valentina Furdui, care si-a exprimat multumirea si satisfactia cu speranta de a stabili o colaborare frumoasa pe viitor…

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.