Mafia Quest: Orașul Cărților


Astăzi, am fost predestinați să găzduim „Mafia” în incinta B.M „BP Hasdeu” la filiala „Mihail Ciachir”, împreună cu prietenii noi. Cu toții am fost onorați să facem cunoștință cu acest grup divers de persoane talentate de la CLT Rîșcani, ne-a plăcut foarte mult pregătirea pentru acest joc mai ales când toate pregătirile pentru joc s-au terminat: măștile, mănușile, sacii pentru fiecare jucător, dar și desigur cărțile.

Deci așa jocul și-a dat start.

Masa de Joc „The Big Eight” s-a adunat. Toată lumea a jucat Mafia, jocul s-a promis să fie fierbinte … Și după ce cărțile au fost împărțite, a rămas să decidem unde ne vom trezi.

Am fost teleportați în „Orașul Cărților” (Biblioteca).

Pentru început, participanții își pun întrebări sofisticate unul celuilalt analizându-se pentru a depista înșelăciunea mafiei. Pe parcursul jocului s-a realizat planul pentru victorie, s-au discutat greșelile, ne-am amintit încă o dată de momentele amuzante din joc și am memorat această zi făcând fotografii pentru amintire la Filiala „Mihail Ciachir” care îi va încălzi inimile pentru mult timp.

Ei bine, așa cum se spune, să fie o companie, iar loc va exista întotdeauna! Biblioteca Municipală B.P. Hasdeu, Filiala „Mihail Ciachir”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.